معرفی عجایب هفتگانه جدید جهان

عجایب هفتگانه جدید نام طرحی است که در سال 2007 توسط بنیاد عجایب هفتگانه جدید (new 7 wonders) اعلام گردید. قصد و نیت این بنیاد بروز رسانی عجایب هفتگانه جهان بود. به همین علت از مردم سراسر جهان به صورت رندم نظرسنجی کردند و به نتیجه ای رسیدند که در تاریخ 7 ژوئن سال 2007 در لیسبون پرتغال اعلام نمودند. در این نظر سنجی که به گفته مقامات این بنیاد از طریق نظرسنجی اینترنتی و تلفنی از بیش از 100 میلیون نفر انجام شده است مردم جهان به هفت اثر تاریخی معاصر رای دادند که در این گزارش معرفی می گردد.

چیچن ایتزا در مکزیک

چیچن ایتزا نام یک هرم تاریخی در مکزیک است ، جایی که تمدن مایاها چند صد سال قبل از کریستف کلمب موفق به کشف و رفتن به آنجا شدند و در آنجا تمدنی حیرت انگیز بنا کرده بودند. قدمت این بنا به بیش از 1000 سال پیش می رسد. بنای که امروزه توانسته در لیست عجایب هفتگانه جدید جهان قرار بگیرد.

مجسمه مسیح در برزیل

تندیس مسیح که با نام مسیح منجی شناخته میشود، مجسمه معروفی می باشد که در کشور برزیل در شهر ریو دوژانیرو قرار دارد. ایاین مجسمه در طی نه سال و در سال 1931 متری نوک کوه کورکووادو ساخته شده است. این مجسمه  حالت ایستاده عیسی مسیح در حالیکه دستان خود را کاملا باز کرده است را نشان می‌دهد که این حالت نشانگر پذیرش همه انسان ها در آغوشش می باشد. 

تندیس مسیح در حال حاضر به عنوان نمادی از این شهر و کشور شناخته می‌شود همچنین به عنوان پنجمین مجسمه بزرگ مسیح در دنیا شناخته شده است و چهارمین تندیس بزرگ جهان است. همگان در سرتاسر جهان ریو را با این مجسمه غول پیکر می شناسند.

عجایب هفتگانه جدید

کولوسئوم در ایتالیا

کولوسئوم ایتالیا در شهر رم و در کشور ایتالیا واقع شده است. کولوسئوم بزرگترین تماشاخانه در امپراتوری روم بوده‌ است. کولوسئوم ظرفیتی میان ۵۰۰۰۰ تا ۸۰۰۰۰ نفر و ۸۰ درب ورودی داشته‌ است. ساخت کولوسئوم توسط وسپاسیان بین سالهای ۶۹ تا ۷۰ میلادی پایه‌گذاری شد. پس از آن پسرش تیتوس در سال ۸۰ میلادی کار ساخت آن را در زمینهای باتلاقی میان تپه‌های اسکوئیلین و کائلین تمام کرد. البته پس از او دومیتیان در کولوسئوم تغییراتی اعمال کرد. به عنوان اولین آمفی تئاتر دائمی در روم کامل کرد.

عجایب هفتگانه جدید

دیوار بزرگ چین در چین

یکی از عجیب ترین عجایب دنیا و نام آشناترین جاذبه های گردشگری چین همین دیوار چین می باشد. دیوار چین به طول 7300 کیلومتر به دور تا درو چین کشیده شده است. ارتفاع دیوار چین در بعضی نقاط به 10 متر میرسد. برخی می گویند دیوار چین به طور همزمان چهار فصل از سال را تجربه می کند. برخی هم میگویند از کره ماه دیوار چین معلوم است. البته این دو نظریه هنوز تائید رسمی نشده اند. ولی چیزی که مهم هست این است که دیوار چین اکنون به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جدید شناخته می شود.  

عجایب هفتگانه جدید

ماچو پیچو در پرو

یکی از جاذبه های تاریخی و باستانی کشور پرو شهر باستانی ماچو پیچو نام دارد. شهر باستانی ماچو پیچو یکی از شگفتی‌های ساخت دست بشر به شمار می‌رود که از دوران اینکاها به جا مانده است. این شهر تاریخی و کهن پربازدیدترین جاذبه‌ گردشگری کشور پرو محسوب می‌شود. 

ماچوپیچو machupicchu به معنای “قله قدیمی” یکی از زیباترین و اسرار آمیز ترین مکان های تاریخی جهان است. این شهر در ارتفاع ۲۴۳۰متری بالای سطح دریا و در کوه های آند ساخته شده است. ماچوپیچو, شهرگمشده اینکاها” در حدود سال ۱۴۵۰ میلادی ساخته‌ شده و صدها سال پیش در زمان فتح اینکاها توسط اسپانیایی‌ها متروک شده‌ است.

عجایب هفتگانه جدید

شهر باستانی پترا در اردن

پترا شهری تاریخی در ۲۶۲ کیلومتری جنوب شهر امان در کشور اردن است که در گذشته پایتخت حکومت باستانی نَبَطی‌ها بوده است. این شهر در سده ۴ پیش از میلاد و در زمان تمدنِ نبطی‌ها ساخته شده‌بود. بر طبق روایاتی، این شهر توسط جن‌ها تسخیر شده است. نبطیان از عرب‌های شمال جزیره به شمار می‌آمده‌اند و شاید نزدیکترین دولت‌های کهن به عرب حجاز نیز بوده‌اند.

بیش تر نامهای رایج میان آنان به نامهای استفاده شده به هنگام ظهور اسلام شباهت داشته‌است، مانند: حارثه، ملیکه، جذیمه، کلیب، وائل، مغیره، قصیّ، عدی، عائذ، عمر، عمیره، یعمر، کعب، معن، سعد، مسعود، وهب اللات، تیم الله و علی.همچنین از سوی دیگر ترکیب لغت‌های آنان شباهت به ترکیب نحو عربی مشهور میان ما دارد.

تاج محل در هند

تاج محل از پر آوازه‌ترین بناهای جهان و آرامگاه زیبا و باشکوهی است که در نزدیکی شهر آگرا و در ۲۰۰ کیلومتری جنوب دهلی نو پایتخت هند واقع شده‌ است. این بنا به دستور شاه جهان، پنجمین امپراتور گورکانی هند به منظور یادبود همسر ایرانی‌تبارش، بنام ارجمند بانو بیگم مشهور به ممتاز محل که در سال ۱۶۳۱م در سفری جنگی به‌هنگام وضع حمل فوت کرد بنا شده‌است.

خود شاه‌جهان نیز بعدتر در همان‌جا به خاک سپرده شد. همانطور که مشخص است، نام این بنا، ایرانی است. این ساختمان بر پایه مخلوطی از معماری  ایرانی، هندی و اسلامی بنا شده‌است و در ساخت آن ۲۰،۰۰۰ هنرمند و معمار از نقاط مختلف آسیا به‌خصوص ایران، شبه قاره هند، آسیای میانه و آناتولی شرکت داشته‌اند.

عجایب هفتگانه جدید
کلمه‌های کلیدی: