استانبول یکی از پرطرفدارترین شهرهای توریستی برای ایرانیان است. استانبول (قسطنطنیه) بزرگترین شهر، مرکز فرهنگی و اقتصادی کشور ترکیه است. این شهر در کنار تنگه بسفر و دریای مرمره قرار دارد. تنگه بسفر دو قاره آسیا و اروپا را جدا میکند. با انتخاب تور استانبول، این شانس را دارید که هم شکوه معماری و تاریخ قدیم را ببینید و هم از منطقه سلطان احمد استانبول دیدن کنید.
قلب استانبول قدیم را بشناسید
منطقه ی سلطان احمد، قطب تاریخی این شهر و پایتخت قدیمی استانبول در زمان امپراطوری های بیزانس و عثمانی است. اگر خیلی گشت گذار در مراکز خرید و دیدن زندگی شبانه راضی تان نمی کند، باید هتل تان را در منطقه سلطان احمد استانبول رزرو کنید چون تمام جاذبه های اصلی و دیدنی، در این منطقه که به آن «قلب استانبول قدیم» هم گفته می شود، نهفته است.

چند روز زمان برای بازدید از منطقه سلطان احمد استانبول لازم است؟ حداقل ۲ روز
چطور باید به منطقه سلطان احمد استانبول برویم؟ بعد از رسیدن به فرودگاه آتاتورک استانبول می توانید از سرویس های حمل و نقلی که در خود فرودگاه است، استفاده کنید.
چه غذایی بخوریم؟ دستتان برای انتخاب باز است، از غذای سنتی ترکی تا چینی و هندی و غذای دریایی را می توانید انتخاب کنید.
چطور اطراف این منطقه را بگردیم؟ نکته ی خیلی خوبی که درباره ی تمام جاذبه های محله ی سطان احمد وجود دارد این است که از یک جاذبه تا جاذبه ی دیگر، راحت با پای پیاده می توان رفت.
آیا برای گشت و گذار در منطقه سلطان احمد استانبول، نیاز به راهنما است؟ خیر اما اگر کسی نیست تا راهنمایی تان کند، پیشنهاد می کنیم حتما یک کتابچه ی راهنما که با جزییات کامل باشد را همراهتان داشته باشید چون بازدید از یک بنای تاریخی در صورتی که تاریخچه یا حقایق آن را بدانید و در مورد آن اطلاعاتی داشته باشید، مطمئنا خیلی لذت بخش تر است.
جاذبه های گردشگری محله سلطان احمد استانبول
مسجد آبی (Blue Mosque)
تاریخچه این مسجد شش مناره ای، به سال ۱۶۱۶ برمی گردد. نامگذاری این مسجد، بدلیل وجود کاشی های آبی ای است که در داخل آن استفاده شده است. این مسجد در همه ی اوقات به جز وقت نماز، باز است.
ایا صوفیه (Hagia Sophia)
جایی که قبلا کلیسا بعد مسجد و حالا هم یک موزه شده است ممکن است از بیرون خیلی حیرت زده تان نکند اما همینکه وارد آن می شوید، با تصویری روبرو می شوی که قابل مقایسه با هیچ چیز دیگری در دنیا نیست و تا ابد در ذهنتان می ماند.

بازار آراستا (Arasta Bazaar)
این بازار در کنار مسجد آبی قرار دارد و فضایی خیلی آرامتر از بازار بزرگ استانبول دارد. در بازار آراستا می توانید جواهرات، پارچه و فرش خریداری کنید. علاوه بر این، یک موزه ی هنر کوچک هم در آن قرار دارد.
کاخ توپکاپی
این کاخ، اولین خانه ی سلاطین عثمانی بوده است و یک گنج با ارزش از جواهرات، لباس ها و زره های به جا مانده از آنها است.
آب انبار قصر سلطنتی (Basilica Cistern)
یک در کوچک باز می شود و با پایین رفتن از ۵۲ پله، وارد دنیایی از یک آب انبار شگفت انگیز که کاخ توپکاپی را تغذیه می کرده است، می شوید.

میدان اسب دوانی (Hippodrome)
میدانی که درست در میدان سلطان احمد قرار گرفته است، شاید شکوه سابقش را به عنوان یک محل پر جمعیت و پر هیاهو در دوران امپراطوری بیزانس نداشته باشد اما هنوز هم دیدنی است.
