اگر برای شما هم مثل خیلی ها سوال پیش آمده که در سفرهای هوایی،مقدار باز مجاز در سفرهای خارجی چقدر است؟ حتما گزارش ما را درباره ی مقدار بار مجاز در سفر های خارجی را با دقت بخوانید.
طبیعتا حمل بار ، مقدار و میزان آن از مهمترین آیتم های سفر می باشد. شما مجبورید برای داشتن سفری راحت و همچنین داشتن خیالی راحت از پیشامدهای مسافرت خود با خود وسایل ضروری و اغلب دوست داشتنی را همراه ببرید. پس باید مطمئن شوید که این میزان بار هزینه ای اضافی را در بر نمیگیرد.
گاهی اوقات هم شما برای اقوام و دوستان قصد دارید سوغاتی تهیه کنید و ولی درست نمیدانید که چه میزان باید در چمدان بگذارید و چه میزان با خود به داخل کابین هواپیما ببرید.
در طول زمان رزرو بلیط هواپیما و تور مسافرتی حتما شما با اصطلاحاتی همچون Carry On Items و Check In Baggage را شنیده اید.
CARRY ON ITEMS : به وسایلی اطلاق می گردد که شما میتوانید با خود به داخل کابین هواپیما ببرید و منعی ندارد.
CHECK IN BAGGAGE : به باری گفته می وشد که مسافران در قالب ساک و چمدان و یا بارهای کارتنی با خود می برند و پس از چک شدن و بر چسب خوردن وارد قسمت بار هواپیما می شوند. در مقصد سفر شما باید منتظر بار خود بمانید و به محض رسیدن میتوانید آن را بردارید. دقت داشته باشید که این بار را نمیتوانید با خود به داخل کابین ببرید.
بار هواپیما به 2 صورت محاسبه می گردد
سیستم وزنی (Weight Concept)
همانگونه که از اسمش پیداست بر اساس وزن چمدان و یا بار شما محاسبه می گردد. البته با توجه به کلاس پروازی و نوع ایرلاین و مسافت پروازی وزن های مجاز بار بالا و پایین می باشد.
به طور مثال بار مجاز به شرح ذیل می باشد.
کلاس پروازی FIRST CLASS۴۰ کیلوگرم
کلاس پروازی بیزینس ۳۰ کیلوگرم
کلاس پرواز اکونومی ۲۰ کیلوگرم
سیستم بسته ای یا قطعه ای (Piece Concept)
این نوع سیستم بیشتر برای مسیرهای از منطقه خاورمیانه و اروپا به آمریکا و کانادا است و بالعکس می باشد، یعنی هر مسافر در این مسیرها می تواند دو بسته که هر کدام حداکثر ۲۳ کیلوگرم و مجموع ابعاد هر بسته در کلاس FIRST و BUSINESS حداکثر ۱۵۸ سانتی متر و در کلاس اکونومی مجموع ابعاد دو بسته مجموعاً حداکثر می تواند ۲۷۳ سانتی متر باشد.