بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا

بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا و آکادمی علوم ( Botanical Garden of the Academy of Sciences) در شهر مسکو را امروز در ایلیاگشت بررسی می کنیم. باغ گیاه شناسی آکادمی علوم مسکو یکی از بزرگترین باغ های گیاه شناسی اروپا و کل دنیاست، باغی که در سال ۱۹۴۵ افتتاح شده و حدود ۲۱ هزار گونه از گیاهان را در خود جای داده است که خیلی از آن ها بومی روسیه هستند.

ویژگی های منحصر به فرد باغ گیاه شناسی اروپا

یکی از ویژگی های منحصربفرد این باغ این است که گیاهان براساس ناحیه جغرافیایی خودشان طبقه بندی شده اند و علاقمندان به گل و گیاه می توانند به راحتی از گیاهان مورد علاقه خود دیدن کنند. در این باغ شانس بازدید از گل ها و گیاهانی کمیاب و جذاب را دارید و می توانید در محیطی سرسبز و آرامش بخش گشت و گذار کنید.

بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا

کل کشور روسیه ۸۰ و مسکو ۵ باغ گیاه شناسی دارد که در میان آن ها باغ گیاه شناسی آکادمی علوم (Botanical Garden of the Academy of Sciences) یکی از بزرگ ترین ها و البته جذاب ترین باغ هاست و مثل تکه ای از بهشت است که در وسط مسکو سبز شده تا ساعاتی با فرار از شلوغی و هیاهوی مرکز مسکو به آرامش برسید و گل های نادر و گیاهان بومی ببینید.

در این باغ آزمایش های زیادی هم بر روی گونه ها و زیر گونه های ارزشمند جدید صورت می گیرد و تحقیقات زیادی بر روی معرفی و پرورش گیاهان انجام می شود برای همین است که صدها گیاه از دیگر قاره ها هم در این باغ پرورش پیدا می کنند.

تاریخچه ی بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا

فضای آرامش بخش این پارک مدتی شنا را از شلوغ های شهر مسکو دور می کند و به آغوش طبیعت می برد. جاذبه های زیادی در پارک برای گشت و گذار هست که هر کدام جذابیت های خاص خودشان را دارند. باغ گیاه شناسی آکادمی علوم مسکو اولین بار در سال ۱۹۴۵ افتتاح شد اما این نقطه از مسکو تاریخچه ای طولانی در گیاهشناسی دارد. در قرن ۱۷ در نزدیکی این باغ، باغی پر از گیاهان دارویی درست شد تا درمانی برای انواع بیماری ها باشند.

این باغ که به باغ اپتکارسکی معروف است بعدها برای انجام کارهای تحقیقانی بیشتر به دانشگاه مسکو بخشیده شد و امروز یکی دیگر از باغ های گیاهشناسی شهر مسکو است.

بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا

باغ گیاهشناسی آکادمی علوم با ۳۶۰ هکتار مدت هاست که مرکزی تحقیقاتی برای گیاهشناسان تازه کار است. این باغ جاذبه های زیادی دارد که بازدید از هر کدام از آن ها دنیایی متفاوت است، بازدید از جاذبه هایی مثل باغ ژاپنی، گلخانه و … هزینه ورودی دارد اما بازدید از دیگر قسمت های پارک رایگان است.

بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا با حدود ۲۵ هزار گونه از گیاهان مختلف است که از نقاط مختلف دنیا جمع آوری شده اند، باغ همچینین یک آزمایشگاه تحبقیاتی و علمی هم دارد که باغی کامل را به وجود آورده است. قسمت های مختلف این باغ گیاه شناسی را در زیر معرفی می کنیم.

بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا

باغ رز با بیش از ۲۰ هزار گل

باغی پر از رزهای رنگارنگ که در همان لحظه ی ورود از عطر گل هایش هوش از سرتان می رود و دلتان نمی خواهد حالا حالاها این محل را ترک کنید. این قسمت از باغ آنقدر جذاب است که بیشتر گردشگران حدود یک ساعت را در میان رزهای این باغ می گذارند. بدون شک یکی از جذاب ترین قسمت های این باغ، باغ رز است، باغی که با ۲۵۰۰ گونه از گل رز به زیباترینی شکل ممکن تزئین شده و به خصوص در اواخر بهار جایی عالی برای گشت و گذار است.

یکی از جذاب ترین گونه های رز این باغ، رز سبز بنگالی است که گردشگران زیادی از آن دیدن می کنند و در کنار این گل نادر و کمیاب سلفی های جذاب می اندازند.

بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا

باغ ژاپنی

این باغ گیاه شناسی ۳۶۰ هکتاری متعلق به آکادمی علمی روسیه است و در هر فصلی می توانید برای لذت بردن از طبیعت به آنجا بروید. در پاییز وقتی رنگ برگ درختان تغییر می کند با ۳۰ روبل سری به باغ ژاپنی بزنید که واقعا ارزش بازدید دارد. در این باغ آلاچیق هایی هست که کاملا به سبک و سیاق ژاپن طراحی شده اند و می توانید در کنار آن ها بنشینید و از آرامش اطراف و تماشای پل های سنگی و حوضچه ها لذت ببرید. باغ ژاپنی در زمستان بسته است و فقط در ماه های گرم سال شانس بازدید از آن را دارید.

بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا

جنگل بلوط

اینجا پر از درختان بلوطی است که سن متوسط آن  ها از ۱۰۰ سال بیشتر است. در ماه های سرد، درختان بلوط پوشیده از برف هستند و پیاده روی در مسیرهای برفی باغ گشت و گذاری لذت بخش را برایتان به ارمغان می آورد. در میان دشت های باغ سنجاب های زیادی را می بینید که از درختان بلوط بالا می روند و حال و هوای خاصی به باغ داده اند. بدون شک بیشه بلوط و خانه های سنجاب هایش یکی از جذاب ترین بخش های این باغ گیاه شناسی است.

بزرگترین باغ گیاه شناسی اروپا

منبعexpedia.co.uk

 

کلمه‌های کلیدی: