کویت (Kuwait)

پایتخت:
زبان رسمی: عربی
جمعیت: ۴۰ میلیون نفر
واحد پول: دینار
ولتاژ: ۲۲۰ ولت

شرح

کویت یکی از کشورهای خاورمیانه است که با ایران اسلامی در خلیج فارس همسایه است. به جزء ایران ، عراق و عربستان سعودی نیز با این کشور هم مرز هستند. دومین میدان بزرگ خشکی در جهان با نام میدان نفت بورگان در جنوب شرقی کویت قرار دارد.

کویت یکی از مراکز مهم کشتیرانی و حمل و نقل دریایی خاورمیانه و دنیاست و در خلیج فارس دارای چندین جزیره است. جزایر بوبیان و وربه زیر نظر استان جهراء و جزایر فیلکه، کبر، عوهه، ام‌المرادم، مسکان، قاروه، و ام‌النمل زیر نظر استان عاصمه است.

منبع اصلی درآمدهای کویت نفت است و این کشور با وجود وسعت کمش یکی از بزرگترین کشورهای تولیدکننده نفت جهان محسوب می شود. علاوه بر این پیش بینی شده که این کشور حدود 104 میلیارد بشکه نفت ذخیره داشته باشد که مساوی با ۱۰ درصد از کل ذخایر نفتی جهان و بیش از سه برابر ذخایر نفتی ایالات متحده آمریکا است.

این کشور بجز نفت و دیگر فراورده‌های نفتی، کلیه مایحتاج و نیازمندیهای خود را وارد می‌کند و مردم آن با حدود داشتن ۱۴ هزار دلار درآمد سرانه سالانه دارای قدرت خرید، سطح معیشتی بالا و روحیه مصرف‌گرا، بازاری پرکشش برای کالاهای وارداتی را فراهم کرده‌اند.

بر همین اساس میانگین سرانه واردات کویت در بین کشورهای جهان دارای رتبه نخست است و در سال ۱۹۸۷، حدود  ۸۱۸ دینار کویت بوده است.

جاذبه های کویت

برج ها

برج های دوقلوی کویت (پایتخت) که هر کدام حدود 120 متر ارتفاع دارند از معروف ترین جاذبه های این شهر هستند. این برج ها دارای بخش های مختلفی از جمله رستوران، سینما، کافه و … هستند.

مسجد جامع

مسجد جامع کویت نیز از مساجد زیبای دنیاست که به لطف منابع عظیمی نفتی این کشور با معماری داخلی و خارجی بی نظیری ساخته شده است.

موزه رجب طارق

این موزه که یکی از کامل ترین موزه های تاریخ اسلام است در دل خود آثار و اشیاء نفیسی مانندنسخ خطی، جواهرات، اشیاء قدیمی، پارچه، سرامیک و … تاریخی را جای داده است.

کاخ سیف

این کاخ که متعلق به خانواده سلطنتی است با توجه به معماری اسلامی آن از جمله کاشی کاری های زیبا چشم هر بیننده ای را به خود معطوف می کند. سقف این کاخ از طلای خالص پوشیده شده و ساعت زیبای آن با کاشی های آبی تزیین شده است.