تنگ دار
tangeh daarدرباره شهر
اگر شما هم در فصل گرما بله دنبال سفری لذت بخش و پر از ماجرایی هستید ، تنگ دار انتخاب خوبی برای ساختن تجربه سفری بی نظیر است .
این تنگه در هشت کیلومتری جنوب شهرستان نوشهر و در نزدیکی روستای کوشکسرا قرار دارد.
تنگه دار در فصول بهار و تابستان بسیار پر آب هست و برای بازدید از آنجا نیاز به تجهیزات ایمنی مانند طناب های کوه نوردی و جلیقه نجات است.
نکته قابل توجه در مورد این تنگه سختی متوسط و لذت بخش آن است ، هر چند که برای این سفر نیاز الزامی به راهنمای گردشگری دارید ، چراکه باید برای به قسمت های عمیق رودخانه و صخره های بلند و عبور از آنها تجربه و آشنایی کافی داشته باشید.
انتخاب اسم تنگ دار برای این منطقه زیبا ، سرسبزی دار و درخت فراوان آن است . از بین این تنگه عمیق و باریک یه رودخانه عبور میکنه که در ۴۰۰ متر اول، عمقش کمه و تا روی زانوتون میاد. اما هرچی جلوتر بریم عمق اون بیشتر میشه و به جایی میرسید که آب تا پایین گردنتون میاد، برای همین باید همراه خودتون لباس اضافه هم ببرید و شنا بلد باشید.
چطور به تنگ دار بریم ؟
بعد از رفتن به سمت کشکسرا وارد یک جاده خاکی می شوید، آن را ادامه بدهید تا به به یک دور راهی برسید، سمت راست رفته و مسیر را ادامه می دهید تا به پل رودخانه برسید، ماشین خود را پارک کنید و مابقی مسیر زیبا را پیاده طی کنید.
فاصله تنگ دار تا تهران : 144 کیلومتر
فاصله تنگ دار تا مشهد : 908 کیلومتر
فاصله تنگ دار تا اصفهان : 582 کیلومتر
فاصله تنگ دار تا نوشهر: 8کیلومتر