
آشنایی با جنگل میمون اوبود بالی
شرح
جنگل میمون اوبود بالی
«جزیره خدایان» ، بهشت افسانهای و زیباترین جزیره اندونزی تنها گوشهای از القاب جزیرهای است که در گوشهای از اندونزی جا خوش کرده است: بالی ، صفاتی که البته باز هم گویای ویژگیهای شگفت انگیز آن نیست. در حقیقت بالی یکی از 17 هزار و 500 جزیره اندونزی است که در میان همسایگان خود به زیبایی میدرخشد و سرسبزی و طبیعت آن با دیگر جزایر این کشور قابل مقایسه نیست. یکی دیگر از جاذبه های دیدنی بالی ، جنگل میمون اوبود میباشد که از نقاط دیدنی بالیبه حساب می آید. گردشگرانی که از بالی دیدن می کنند، نباید اینجا را از دست بدهند.
بالی بخشی از مثلث مرجانی است که بالاترین تنوع گونههای دریایی و صخرههای مرجانی را در خود جای داده و چشم اندازهای دیدنی آن هر توریستی را بهت زده خواهد کرد. جدای از طبیعت بی نظیر، بالی به واسطه معابد باستانی و کاخهای تاریخیاش مشهور است همچنین آتشفشان فعال و جنگلهای وحشی آن ماجراجویان را از سراسر دنیا جذب کرده است. شما میتوانید سواحل شن و ماسه سفید را در جنوب و ماسههای سیاه را در شمال و غرب این جزیره ببینید.
جزیره بالی یک جزیره خاص است و به واسطه چشم اندازهای شگفتانگیزی که دارد هر لحظه آفریدگار اینهمه زیبایی را در ذهن متبلور میکند. سفر شما به بالی ترکیبی از تفریحات آبی، جنگل نوردی و ماجراجویی در شگفتیهای باستانی و طبیعی است و تمام این ویژگیها باعث میشود نام این جزیره هر سال در مجلات سفر دنیا به عنوان محبوبترین مقصد سفر ذکر شود. بالی یک جزیره پویا و در حال تغییر است. توسعه سریع اقتصادی بالی ناشی از حضور هزاران گردشگر در طول سال است اما این توسعه اقتصادی باعث از بین رفتن سحر و جادوی طبیعی اصیل جزیره نشده است.
میمون های این جنگل
این جنگل به دلیل موقعیت جغرافیایی، در دسترس بودن، و به دلیل مدیریت بسیار خوب، مشهور است. همچنین مردم روستای Padangtegal این جنگل را مقدس می شمارند. این جنگل محلی برای مطالعه گونه های مختلف جانوری نیز می باشد. البته لازم به ذکر است که این جنگل یک منطقه حفاظت شده می باشد، ولی بازدید از حیواناتی از قبیل میمون ها نیز می تواند تفریح و سرگرمی جالبی باشد. در حال حاضر، حدود 340 عدد Macaques دراز دُم و حتی کوتاه دم در جنگل میمون اوبود دیده میشود که کوتاه دمهای آن بسیار شبیه به انسان است. بر خلاف دراز دمها که فقط در جنگل زندگی میکنند، کوتاه دمها در مزارع برنج و روستاها یافت میشوند. جالب است بدانید که در جزیره بالی، میمونها حیوانات مقدسی محسوب میشوند و این جنگل هم به نوعی یک جنگل مقدس است.
گردشگران در کنار بازدید از جنگل میمون اوبود میتوانند از معبد مرگ که در اطراف این جنگل قرار دارد، دیدن کنند تا با آثار تاریخی اوبو هم از نزدیک آشنا شوند. ناگفته نماند که برای ورود به این جنگل اسرارآمیز باید بلیط بپردازید و از بردن خوراکی به داخل آن هم اجتناب کنید. البته لازم به ذکر است که باتوجه به اینکه افراد زیادی به این جنگل تردد میکنند، میمونها از گردشگران نمیترسند. در این جنگل بیش از 749 میمون وجود دارد که در بین 186 نوع درخت پراکنده شده اند.
بازدید ازین منطقه
این جنگل دارای 12.5 هکتار درخت می باشد که می توانید اکسیژن خاص را در آن تنفس کنید. این میمون ها به 6 گروه تقسیم می شوند که شامل گروه اصلی معبد، گروه محافظتی جنگل، گروه مرکزی، گروه شرقی، گروه مچلین و گروه قبرستان می شود. یکی از نکاتی در سفر به این جنگل باید به آن توجه کنید این است که بخاطر سلامت میمون ها، بازدیدکننده ها اجازه ندارند تنقلاتی مانند کلوچه ها، مغزها، بیسکوییت ها و نان ها را به آنها بدهند.
در طی سال های اخیر تعداد میمون ها بیشتر از حد طبیعی رشد کرده است و به رشد خود ادامه می دهد. هر کدام از میمون ها متعلق به منطقه خاصی هستند که این رشد باعث می شود که مبارزه ای بین گروه ها ایجاد شود. گاهی اوقات ممکن است بعضی از گونه ها در طی فصل های خشک به قلمروهای گونه های دیگر بروند. میمون ها شب ها استراحت می کنند و در طی روز فعالیت بسیار زیادی دارند.
به همین منظور در طی ساعات تجاری پارک تماس بسیار زیادی با انسان ها دارند. بازدیدکننده های پارک می توانند فعالیت های روزانه آنها – جفت گیری، جنگیدن و مبارزه کردن، آراستن و مراقبت از جوان تر ها – را مشاهده کنند و حتی می توانند در مسیرهای جنگلی در کنار میمون ها بشینند و ساعت ها لذت ببرند. جنگل میمون اوبود مقدس یک جاذبه گردشگری مشهور در اوبود قرار دارد. هر ساله 120 هزار بازدیدکننده به جنگل میمون اوبود می روند و از آن بازدید می کنند. این جنگل دارای 3 معبد می باشد که زیبایی های آن را چند برابر کرده است.