سیده حریصا بیروت

سیده حریصا جبل

شرح

سیده حریصا جبل |Our Lady of  Harissa Jabal

در فاصله 20 کیلومتری شمال بیروت و در شرق شهر جونیه و بربالای کوههایی که از سطح دریا 650 متر ارتفاع دارند مجتمعی از کلیساهای چهارگانه ای وجود دارد با نام حریصا که یکی از قدیمی ترین مکانهای زیارتی در لبنان محسوب میشود.

تاریخچه قدیمی ترین کلیسای مجموعه – سیده حریصا جبل

قدیمی ترین کلیسای این مجموعه با ظرفیت 40 نفر به سیده لبنان یا Our Lady Of Lebanon معروف است.

برای رسیدن به این بنای مخروطی شکل باید از یک راه‌  پله مارپیچ عبور کرد که هرچه به سمت بالا میروید از عرض پله ها کم میشود. گردشگران میتوانند از طریق تله کابین جونیه و یا جاده کوهستانی به این بنای زیبا با یک مجسمه برنزی 15 تنی از مریم مقدس با تاجی از طلا برسر رسیده و تمامی شهر بیروت را نظاره گر باشند.

بزرگترین کلیسای خاورمیانه

کلیسای بزرگ بازلیک که بزرگترین کلیسای خاورمیانه محسوب میگردد در این مجتمع قرار دارد و سقف آن به دلیل داشتن 5 استان درلبنان دارای 5 سطح میباشد که بلندترین ارتفاع سقف آن 40 و کوتاه ترین آن 20 متر طول دارد.

قدمت این کلیسا که در سال 1908 ساخته شده است 110 سال میباشد که حدود 42 سال پیش بازسازی شده و مسیحایی مارونی جشنهای بزرگ مذهبی خود را در آن برگزار میکنند.

کنیسه ای به نام سیده لورد به معنای نگهبان و کنیسه الغفران زیر کلیسای بازلیک قرار دارند که میزبان مراسمی چون تدفین، غسل تعمید، اعتراف و عشای ربانی که دست کم در چندین نوبت انجام میپذیرد، هستند.

 

موقعیت هتل

دیدنی‌های نزدیک

هتل‌های نزدیک