
موزهی لوور ابوظبی
شرح
ابوظبی ، یکی از شهرها و شیخنشینهای هفتگانه امارت متحده عربی است، ابوظبی بزرگترین امارت هفتگانه کشور امارات متحده عربی است که پایتخت این کشور هم است. ابوظبی یکی از دیدنیترین شهرهای خاورمیانه است که در سال 2009 بهعنوان دومین شهر گران جهان برای مسافرت اعلام شد. شهر ابوظبی در سالهای گذشته پیشرفتهای زیادی داشته است و در سال 2008 بهعنوان پنجمین شهر گران جهان انتخاب شد. موزهی لوور ابوظبی از جاذبه های دیدنی این شهر است .
یکی از دلایل محبوبیت ابوظبی، معماری خاص این شهر است. بسیاری از بناهای معماری ابوظبی توسط معمارهای ژاپنی ساخته و پرداخته شده است. نکته جالب اینجا است که طرح اولیه ساخت ابوظبی مدرن توسط یک معمار ژاپنی، بانام «تاخاشی» در سال 1967 مطرح شده است و این شهر در ابتدا 40٬000 نفر جمعیت داشت.
نام موزه لوور ابوظبی
موزه لوور ابوظبی ، اولین موزه جهانی در دنیای عرب میباشد که ویترینی از باشکوه ترین آثار هنری جهان است و چیزی که در نگاه اول نظر همه را به خود جلب می کند اسم این موزه است، در واقع این موزه نام خود را از معروف ترین موزه دنیا، موزه لوور فرانسه قرض گرفته است. این نام آنقدر برای این موزه افتخار آمیز بوده که ابوظبی حاضر شده برای این کار 525 میلیون دلار به فرانسه پرداخت کند. شاید فکر کنید حالا که اسم این موزه، لوور است دقیقا کپی موزه لوور پاریس شده اما این طور نیست، لوور ابوظبی موزه ای جدید و مستقل است و با اینکه در آن آثار ارزشمندی از هنرمندان معروف دنیا را می بینید اما بیشتر بر روی تاریخ تمدن کشورها و ادیان جهان تمرکز کرده است.
در موزه آثاری هنری از همه جای دنیا قرار داده شده تا نشان دهد که بین هنر شرق و غرب تفاوت و یا فاصله ای وجود ندارد. این موزه در واقع موزه هنر و تمدن است و ساخت آن به طور رسمی در ماه می 2009 شروع شد با اینکه قرار بود خیلی زودتر از این ها افتتاح شود اما بنا به دلایلی به تاخیر افتاد تا اینکه بالاخره در نوامبر 2017 افتتاح شد. موزه لوور ابوظبی را باید یک موزه هنر و تمدن دانست که عملیات احداث آن در تاریخ هشتم ماه نوامبر سال جاری میلادی به اتمام رسید.
ساخت این موزه
ساخت این موزه بخشی از توافق سی ساله بین شهر ابوظبی و دولت فرانسه است. این موزه تقریبا 24 هزار متر مربع وسعت دارد که هشت هزار متر مربع آن به فضای گالریها اختصاص دارد. طراحی و معماری بنای این موزه توس معمار فرانسوی «ژان نوول» انجام شده و مهندسی سازه و مدیریت پروژهی آن توسط شرکت مهندسی «برو هاپیولد» از کشور انگلستان انجام شده است. این موزه شگفتانگیز قرار است ویترینی برای شماری از باشکوهترین آثار هنری جهان باشد. طبق شنیدهها قرار است در این موزه 600 اثر دائمی و نزدیک به 300 اثر هنری قرض گرفته شده از سایر موزه و مؤسسات هنری به نمایش گذاشته شوند. آثار به امانت گرفته شده توسط موزه لوور ابوظبی از کیفیت و تاریخچهای قابل توجه برخوردار هستند.