جنگل های کج لهستان

جنگل های کج لهستان

شرح

جنگل های کج لهستان

جهانی که ما در آن زندگی می کنیم، زیبایی ها و شگفتی های زیادی را درون خود جای داده است. از جمله بهترین آن ها می توان به مناظر زیبای طبیعی اشاره نمود. هر یک از کشورهای دنیا دارای چشم اندازی خاص و دیدنی هستند. کشور لهستان اما به علت داشتن جنگل های کج لهستان شهرت زیادی دارد. این کشور که در قلب اروپا قرار دارد جاذبه های گردشگری بسیار زیبا و خاصی دارد که برای هر گردشگری با هر نوع سلیقه ای چیزی قابل توجه در خود دارد. با تاریخچه ای غنی، دیدگاه های مهمان نوازانه، غذاهای محلی بسیار خوشمزه و بسیاری سورپرایزهای فراموش نشدنی، لهستان یک مقصد گردشگری دوست داشتنی است که انتظار هر مسافری را می کشد.

اشنایی بیشتر با لهستان

لهستان کشوری است که در طول تاریخ، فراز و نشیب های زیادی را به چشم دیده و اکنون با 14 اثر تاریخی با شکوه و ارزشمندش که در فهرست جهانی یونسکو ثبت شده است، به عنوان یکی از مقاصد برتر گردشگری انتخاب شده است. در میان آثار ارزشمندی که در این کشور قرار دارد، درختان عجیب و غریب جنگل کروکت همچنان خودنمایی می کنند. گاهی اوقات عجیب ترین منظره ها را در طبیعت پیدا می کنیم. مناظری که آدم را درباره پیدایش و به وجود آمدنشان به فکر فرو میبرد. برای مثال 400 درخت کاج در شمال غرب لهستان از دور به نظر کاملا طبیعی به نظر می آمدند اما از نزدیک عجیب تر از اونی هستند که فکرش را می کنید.

جنگل کج لهستانی

از جنگل کج لهستانی چیزی شنیدید؟ شاید بسیاری از افراد از دیدن مسیر سلطنتی و پارک های معروف کشور لهستان و حتی کلیسای چوبی لهستان لذت ببرند اما همگی نظری مشابه به هم درباره جنگل کروکت لهستان دارند. جنگل کروکت نه تنها درختان عجیب و غریبی دارد بلکه تمامی کسانی که به این جنگل می روند، یاد فیلم های ترسناکی می افتند که سکانس های برتر آن در جنگل های مخوف گرفته شده است. فیلم هایی که در پشت درختان، موجودات عجیب الخلقه ای به انتظار ایستاده اند. انحنای عجیب درختان که در پایه هایشان است، این جنگل را به جنگلی عجیب و ترسناک تبدیل کرده است. جنگل کج 80 سال دارد ، و به نظر میرسد که اتفاقی که باعث شده به شکل امروزی باشند وقتی رخ داده که درخت ها حدودا 7 سال داشتند.

یعنی قبل از اینکه جنگ جهانی دوم به لهستان برسد. این کمک می کند تا مشهور ترین تئوری در مورد کج شدن این درختان قابل توجیه باشد: در سال 1930 گروهی از کشاورزها این درخت ها را کاشتند، و به منظور تولید محصول خاصی تنه ی این درخت ها را به عمد به این شکل در آوردند. مثل مبلمانی با شکلی منحصر به فرد. ما هیچ وقت نمی توانیم مطمئن شویم که این تئوری درست است یا خیر، چون با شروع حمله به لهستان در جنگ، کشاورزها نتوانستند کارشان را به پایان برسانند. این روزها، اینکه درخت ها را با فرم خاصی برای تولید محصولات مختلف رشد بدهند چیز عجیبی نیست. و با محصور کردن و جهت دادن به گیاهان و درختان کاری کاملا عملی به حساب می آید.

موقعیت هتل

دیدنی‌های نزدیک