
خرید از بازار الیگر پاریس
شرح
الیگر نام این بازارا تاریخی در شهر توریستی پاریس است و همچنین یکی از تنها مراکز خرید روزانه در شهر پاریس که بسیار مورد توجه شهروندان این شهر قرار دارد. بازار الیگر پاریس قدمت آن به حدود 200 سال میرسید.
بازار الیگر در دادن تخفیف ها و پیشنهادات خرید از بهترین های دنیا است شما میتوانید دل خود را به این بازارا بسیپارید و لذت ببرید؛ این بازار در قرن هجدهم میلادی ساخته شده است و جز معدود بازار های سرپوشیده اروپاست در اینجا میتوانید قصابان و ماهگیران و میوه فروشان و سبزیجات تازه را همه در کنار هم ببینید، میتوانید در گوشه ی از بازار هم بساط عتیقه فروشان را ببینید که پر از اجناس پر رمز و راز است. با ما در شناخت بیشتر بازار الیگر پاریس همراه باشید.

تاریخچه بازار الیگر پاریس
این بازار در حدود 240 سال پیش به رهبری سامسون نیکولا بنا گردید، لُنوار بازار سرپوشیدهی بوو سنت آنتوان، بهعنوان نقطهی کانونی این محله برای فروشندگان و تجار در شرق پاریس، در سال 1779 تأسیس شد. با رشد جمعیت محلی، شمار مغازهها در خیابانها و معابر اطراف این بازار افزایش یافت. در سال 1843، بازار به دست مارک گابریل ژولیوِه ، معمار ارشد شهر پاریس در آن دوران، مرمت شد و مجدداً در جولای 2015 پس از یک آتش سوزی کوچک مورد بازسازی قرار گرفت.

دلیل خاص بودن بازار الیگر پاریس چیست؟
در کنار قدمت طولانیِ الیگر، عوامل متعددی این بازار را عجیب و شگفتانگیز کرده است. برخلاف اکثر بازارهای پایتخت فرانسه، الیگر در تمامی روزهای سال و هفته، بهجز دوشنبهها، فعال است. فروشگاههای این بازار نیز محصولات متنوعی، از گلهای چیده شده گرفته تا لباسهای دستدوم و گوشتهای پخته، میفروشند. از همه مهمتر اینکه، الیگر توانسته حال و هوای محلی خود را حفظ کند. الیگر بهمنظور ارائهی خدمات به افرادی که در چند صد متری این محل زندگی میکنند، ساخته شده و مردم ترجیح میدهند بیشتر خریدهای خود را در این بازار انجام دهند.

بهترین زمان برای بازدید از این بازار
زمان دیدار از بازار الیگر پاریس تماماً بستگی به نوع تجربهای دارد که به دنبال آن هستید. اگر به دنبال خرید کالاهای هفتگی خود با کمترین میزان هزینه و استرس هستید، در صبح یکی از روزهای هفته به اینجا مراجعه کنید. اگر خواهان تجربهی انرژی فراوان یک بازار پرجمعیت هستید و اهمیتی به افزایش اندک قیمتها نمیدهید، در صبح روز شنبه به الیگر بیایید. میتوانید در ظهر روزهای یکشنبه از تخفیفهای لحظه آخری بهرهمند شوید، اما باید انتظار جمعیت فراوان را هم داشته باشید. در حالیکه غرفههای روباز در هنگام بعدازظهر کاملاً ناپدید میشوند، بازار بُوو پعد از ناهار برپا شده و تجارت در آن تا ساعت ۷:۳۰ شب ادامه دارد.

چگونه در این بازار پر هرج و مرج دوام بیاوریم؟
قانون در اینجا حرف اول و آخر را میزند. به این معنی که باید در این بازار منتظر نوبت خود باشید و با چشمان خود از آن مراقبت کنید. شاید شنیده باشید که فرانسویها در صف نمیایستند، اما این موضوع در مورد این بازار صدق نمیکند. اگر بهطور ناگهانی وارد صف شوید، باید انتظار بدترین حرفها را داشته باشید. فروشندگان در صورت امکان، در رابطه با امتحان کردن خوراکیها بسیار دستودلباز هستند. تأمین انرژی بدن برای ادامهی گشتوگذار در بازار هم بسیار مهم است. توصیهی ما خرید کروسان از شیرینیپزی بِله سوکره و خرید قهوه از کافهی آئوبا است.

برترین غرفه های بازار الیگر
میتوانید در این بازار حداقل صد غرفه ی خرید عالی پیدا کنید که همه آنها ارزش بازدید را دارند. اما اگر زمان کافی ندارید میتوانید به چند فروشگاه خیلی معروف داخل آن مراجعه کنید. به گل فروشی پیتزالی سری بزنید و یک دست گل ارزان قیمت برای خود تهیه کنید، وقتی از جلوی غرفه ی گیاهان دارویی میگذرید بهتر است سری بزنید و یک بسته گل معطر به ارزش چهل سنت خریداری کنید.
اگر به دنبال میوه های عجیب غریب هستید به میوه فروشی موسیو سری بزنید. در بخش سرپوشیدهی بازار انتظار یک سر اسب در بالای قصابی میشل برونون و شاخهای بزرگ گوزن در مقابل قصابی او شاپون را داشته باشید. برای خرید ماهی به فروشگاه مَری بوو و برای خرید گوشت پختهشده به فروشگاه سور له که مراجعه کنید.